تاریخ: ۱۴۰۳/۰۴/۲۶

راهنمای استفاده از سمالایو(ویژه اساتید)

کد کاربری : کد استادی
گذرواژه : رمز ورود به پرتال آموزش

استاد گرامی چنانچه درهنگام ورود به سامانه ی سمالایو با خطای نام کاربری مواجه گردیدید، حتما به پرتال آموزشی خود مراجعه فرمایید و رمز عبور خود را به کد ملی تغییر دهید و سپس مجددا وارد سمالایو شوید.

لینک های زیر را جهت نحوه ی ورود به سامانه ی سمالایو و برگزاری امتحان مطالعه فرمایید.

***راهنمای برگزاری امتحانات***

***راهنمای فعال نمودن ترم جاری***

***راهنمای ساخت امتحان مجدد***

اساتید محترم مجددا تاکید می گردد:
۱- چند روز قبل از شروع امتحانات نسبت به طراحی و بارگزاری امتحان اقدام فرمایید.
2- سمالایو خود را بررسی کنید و چنانچه با خطای نام کاربری و کلمه ی عبور مواجه شدید به پرتال آموزشی خود مراجعه و از قسمت تغییر رمز ، نام کاربری خود را به کد ملی تغییر دهید.
3- چنانچه دانشجویی اعلام نمود که لینک دعوتنامه برای ایشان ارسال نشده حتما به پرتال آموزشی خود مراجعه نمایید و مطمئن شوید که دانشجو در لیست کلاسی شما قراردارد سپس کد کلاس سمالایو که شامل حروف بزرگ و کوچک و اعداد می باشد ارسال نمایید تا دانشجو خود را در کلاس عضو نماید جهت امتحان. در غیر اینصورت دانشجو موظف است جهت بررسی با آموزش دانشگاه تماس بگیرد.(علت عدم نمایش و ارسال نشدن لینک دعوت برای برخی دانشجویان، انتخاب واحد در زمان حذف و اضافه می باشد)