تاریخ: ۱۴۰۳/۰۴/۲۶

راهنمای استفاده از سمالایو(ویژه دانشجویان)

کد کاربری : شماره دانشجویی
گذرواژه : رمز ورود به پرتال آموزشی

دانشجوی گرامی چنانچه درهنگام ورود به سامانه ی سمالایو با خطای نام کاربری مواجه گردیدید، حتما به پرتال آموزشی خود مراجعه فرمایید و رمز عبور خود را به کد ملی تغییر دهید و سپس مجددا وارد سمالایو شوید.

لینک زیر را جهت نحوه ی ورود به سامانه ی سمالایو و برگزاری امتحان مطالعه فرمایید.

***راهنمای امتحانات ویژه دانشجویان***

دانشجویان محترم مجددا تاکید می گردد:
۱- چند روز قبل از شروع امتحانات حتما به پرتال خود جهت پرداخت آنلاین شهریه و کارت ورود به جلسه اقدام نمایید.
2-یک روز قبل از امتحان خود، سمالایو خود را بررسی کنید و چنانچه با خطای نام کاربری و کلمه ی عبور مواجه شدید به پرتال آموزشی خود مراجعه و از قسمت تغییر رمز ، نام کاربری خود را به کد ملی تغییر دهید.
3- چنانچه در سمالایو خود اسم درس امتحان را مشاهده نمیکنید با استاد خود تماس گرفته و تقاضای ارسال کد درس سمالایو (که شامل حروف کوچک و بزرگ و اعداد بوده) را نمایید و در قسمت عضویت در کلاس کد مربوطه را وارد نمایید تا امتحان برای شما نمایش داده شود. دقت نمایید کد درس در سمالایو نسبت به حروف بزرگ و کوچک حساس بوده و حتما مانند کد ارسالی وارد نمایید.