۳۰ مهر ۱۳۹۷

تاریخ: 12 مهر ماه 1395   |   گـروه : آخرین اخبار، اطلاعیه‌ها

بدين‌وسيله به اطلاع كليه داوطلبان علاقمند به تحصيل در رشته‌هاي پذيرش صرفاً با اعمال سوابق تحصيلي مؤسسات ذيربط(اعم از داوطلباني كه در آزمون سراسري سال 1395 ثبت‌نام نموده و يا ننموده‌اند) مي‌رساند كه براي ثبت‌نام در رشته‌هاي تحصيلي فوق مي‌توانند با مراجعه به پايگاه اطلاع‌رساني موسسات آموزش عالي غيردولتي – غيرانتفاعي، از رشته‌هاي پذيرنده در اين مرحله اطلاع حاصل نموده و ضمن مشخص نمودن رشته مورد علاقه خود، با به همراه داشتن مدارك ذيل و با توجه به موارد مربوط از تاريخ 95/7/12 لغايت 95/8/12 به مؤسسه آموزش عالي محل پذيرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمايند.

مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام

1- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم چهارساله نظام قديم با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

2- اصل و يا گواهي مدرك تحصيلي ديپلم نظام جديد با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

3- اصل و يا گواهي مدرك پيش دانشگاهي با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش.

4- گواهي اخذ مدرك كارداني براي آن دسته از دارندگان مدرك ديپلم نظام جديد كه فاقد مدرك پيش‌دانشگاهي مي‌باشند.

5- اصل شناسنامه و 2 برگ كپي از صفحات آن.

6- اصل كارت ملي و 2 برگ كپي از آن.

7- شش قطعه عكس 4×3 تهيه شده در سال جاري.

8- مدرك نظام وظيفه براي برادران مشمول.

كليه پذيرفته‌شدگان مي‌بايست به همراه تصوير ديپلم نظام قديم و يا گواهي پيش‌دانشگاهي خود به «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» مراجعه و تائيديه‌ تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش ‌و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته‌شدگان حتماً نام‌رشته و مؤسسه آموزش‌عالي محل تحصيل خود را در فرم «دفاتر پيشخوان خدمات دولت» اعلام نمايند.

شرایط پذیرش دانشجو صرفا بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کاردانی و کارشناسی پیوسته موسسه آموزش عالی سبحان

1-کلیه ی داوطلبانی که در آزمون سراسری سال 95 ثبت نام نموده و یا ننموده اند می توانند  در این مرحله تکمیل ظرفیت شرکت نمایند.

2- کلیه متقاضیان می بایست تا تاریخ 31/6/95 دارای مدرک دیپلم نظام قدیم ( چهارساله) ، پیش دانشگاهی  و یا کاردانی باشند .

3-در صورتی که تشکیل کلاس برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95 باشد ثبت نام از داوطلبینی که تا تاریخ 30/10/95 مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی خود رااخذ می نمایند بصورت مشروط و با شروع تحصیل از بهمن ماه 95 پس از ارائه مدرک مربوط بلامانع است .

4-كليه داوطلبان مي‌بايست در زمان ثبت‌نام از طريق مؤسسه مربوط، بابت هزينه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 180/000يكصد و هشتاد هزار ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي در سايت سازمان اقدام نمايند.(که این مبلغ را موسسه پرداخت می نماید)

كليه متقاضيان «مرد» مي‌بايست در زمان ثبت‌نام و شركت در اين مرحله از پذيرش دانشجو، از نظر نظام وظيفه منعي براي ادامه تحصيل نداشته باشند.

5- تکمیل فرم تقاضانامه ثبت نام و انتخاب رشته برای پذیرش در مرحله تکمیل ظرفیت صرفا بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی

6-پس از ثبت نام ، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط تلقی می گردند و شروع به تحصیل آن ها تا زمان تایید نهایی این سازمان بصورت مشروط خواهد بود.