۳۰ مهر ۱۳۹۷

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان مقطع دوره کاردانی نظام جدید مؤسسه آموزش عالي غيرانتفاعی سبحان نیشابور

تاریخ: 17 شهریور ماه 1395   |   گـروه : آخرین اخبار، اطلاعیه‌ها

مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شدگان

• اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1395.
  • اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.
  • اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
  • 6 قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌. و سه قطعه عکس 3×2
  • ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود)
  • داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحه (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1395مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.
  • داوطلباني كه باسهميه رزمندگان، ايثارگران و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند بايد برابر ضوابط مربوط به استفاده از این سهمیه اقدام نمايند