مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شــدگان مقطع کاردانی

تاریخ: 22 شهریور ماه 1396   |   گـروه : آخرین اخبار، اطلاعیه‌ها
 ب – مدارك‌ لازم‌ براي‌ ثبت‌ نام‌ از پذيرفته‌شــدگان:
1- اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1396.
2- اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.
3- اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
4- شش قطعه‌ عكس‌ 4×3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ در سال ‌جاري‌.
5- ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم به موسسه محل قبولي (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).
6- داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحات (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1396مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.
7-  داوطلباني كه با سهميه رزمندگان، ايثارگران (شامل: 1- رزمندگان بسيجي . 2- رزمندگان جهادگر. 3- خانواده شهدا «پدر، مادر، خواهر و برادرشهيد». 4- همسر و فرزندان معظم شهدا و يا مفقودالاثر. 5- جانبازان 25% و بالاتر و همسر و فرزندان آنان. 6- جانبازان زير 25% و همسر و فرزندان آنان. 7- آزادگان عزيز و فرزندان و همسر آنان. 8- همسر و فرزندان رزمندگان با حداقل شش ماه حضور داوطلبان در جبهه) و يا خانواده شهدا در آزمون پذيرفته‌شده‌اند، در زمان ثبت‌نام، ملزم به ارائه فرم و يا مدركي در رابطه با تائيد سهميه ثبت نامي خويش نمي-باشند و ملاك عمل براي ثبت نام آنان همان عنوان درج شده در فايل ارسالي از سوي اين سازمان مي باشد.